Hogy mi számunkra az arany?

Röviden? Egy likvid eszköz, egy olyan lehetőség, amit rég elfelejtettünk.

Bővebben?

Képes  konzerválni a megtermelt munka anyagi eredményének értékét hosszú távon is úgy, hogy annak reál értékét akár növelni is képes.  A legutóbbi kutatások rámutattak arra, hogy az arany jól teljesít infláció és defláció idején egyaránt.

Fizikai tulajdon, amely megfogható és bárhová vihető, úgy hogy mindvégig megőrzi konvertibilitását az egész világon

Biztonság a tőkepiaci turbulenciákkal és spekulációval szemben.

Korlátozó eszköz a gazdaság számára, hiszen ameddig a pénz értéke az aranyhoz volt kötve az infláció alig létezett.

Ahogyan mi gondolkodunk az aranyról,

az valami nagyon más. Egyedülálló a piacon és vegyíti a fenti két lehetőséget igyekezve megőrizni a legjobb tulajdonságokat. Ha összegezni kellene akkor:

  • maximálisan rugalmas,

  • széles körű felhasználást tesz lehetővé, akár befektetést is,

  • fizikai formában elérhető,

  • konvertibilisen és likviden használható.

A célunk az volt, hogy egy olyan konvertibilisen használható eszközt hozzunk létre, amely akár a piaci árfolyam ingadozástól függetlenül is képes legyen értéket teremteni.

Ha mindez felkeltette az érdeklődését írjon nekünk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy segítsen közelebb hozni az Ön számára is azt ami a turbulenciákkal teli, spekulatív világban egy egyenes, világos és biztonságos megoldást kínál. Úgye milyen izgalmas? Ja és a lehetőségek tárháza végtelen, csak Önön múlik, hogy  milyen irányban szeretne elindulni, hogy szeretne az elképzeléseihez a lehető legjobban illeszkedő megoldást találni.