Mivel hiszünk a fizikai tulajdonlás erejében ezért ügyfeleinknek első sorban a tőlünk vásárolt aranyat kiszállításra ajánljuk.

Természetesen érthető ha valaki nem saját maga szeretne arany vagyonáról gondoskodni ezért Európa legmagasabb biztonsági tároló házával állunk kapcsolatban, ahol több milliárd forint értékben őriznek műtárgyakat, ékszereket és banki arany tartalékokat is. Egyszóval ötcsillagos biztonságot ajánlunk, magasabb biztonsági paraméterekkel mint amit akár egy banki trezor vagy egy arany kereskedőházi storage képes nyújtani. És bár bevehetetlen erőd nincs az Ön aranyát nem más mint a Lloyds biztosítja. Tehát ha nem szeretne azon aggódni, hogy esetleg valaki megtalálja az Ön által vásárolt aranyat akkor dőljön hátra és bízza a tárolást a profikra.

A trezorház a legmagasabb szállítási és biztosítási feltételek mellett a világ több pontjára képes arany vagyonát elszállítani. Ha érdeklik a lehetséges desztinációk, kérem keresse személyes tanácsadóját aki áll szíves rendelkezésére.

Ezzel Ön a legmagasabb biztonságban érezheti magát. Ami a számlán van az - ha nem kéri a fizikai kiszállítást -  tárolásra kerül. Így minden aranyvásárlásra szánt összeg valóban fizikai aranyara fordítódik. A veszteség 0.